www TOBB ETÜ

Tarih: 14.08.2010

YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

KAYITLAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Kesin kayıtlar TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Söğütözü kampusünde tüm fakülteler için 31 Ağustos - 01 Eylül tarihlerinde, 09:00 - 17:00 saatleri arasında yapılacaktır.

KAYITLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı
  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi (1 adet)
  3. Son 6 ay içinde, önden başı açık, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş 6 adet vesikalık fotoğraf
  4. Eğitim ücretinin ilk yarısının (Ücretli öğrenciler için 8.875.-TL, Yüzde Elli Burslular için 4.437,50 TL) Vatandaşlık Numarası ve öğrenci adı soyadı belirtilerek yatırıldığını gösterir banka dekontu aslı.

ÖDEME İŞLEMLERİ

• Garanti Bankası İnternet Şubesi aracılığı ile ödeme yapacaklar için Ödemeler->Üniversite/OSYM-TOBB Üniversitesi adımları izlenerek Vatandaşlık numarası girilmesi suretiyle yapılabilecektir.
  • Havale Yolu ile ödeme yapacak kişilerin ilgili Banka görevlisine TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nin kurum kodunun "144" olduğunu hatırlatmaları önemlidir.
  • EFT yolu ile ödeme yapacaklar için IBAN Numarası TR04 0006 2000 7780 0006 2999 16'dır. (Garanti Bankası Emek Şubesi-Şube Kodu 778 Hesap No 6299916)
  • EFT yoluyla hesaba ödeme yapmak istenirse işlemin açıklama kısmında öğrencinin ad-soyad ve öğrenci vatandaşlık numarasının yazılması gereklidir.
  • Kayıt günlerinde Üniversitemiz bünyesinde Garanti Bankası geçici ETÜ Şubesi kurulacaktır. Bu şube aracılığı ile de ödeme yapılabilecek, önceden yapılmış ödemeler için dekont alınabilecektir.

DÖNEM ÜCRETİNİN TAKSİTLENİDİRİLMESİ HAKKINDA

Garanti Bankası ile Üniversitemiz işbirliği ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğrencilerine dönem ücretinin 200 TL karşılığı 0 faizli kredilendirilmesi (4 taksit) imkânı da sunulacaktır.

Taksitlendirme çalışmasında;

• Öğrenim Bedelini ödemek üzere Müşterilerin Banka'dan kredi talep etmesi halinde, ilk döneme özgü olmak üzere, Müşteri'nin herhangi bir takip görmemiş olması, KKB kayıtlarının olumlu olması ve gelir belgesi ibraz etmesi koşuluyla Müşteri kredilendirilebilecektir.
  • 1.dönem kayıtları boyunca, maksimum 4 ay vade ile kullandırılacak olup, 4 ay vadeli  kredi miktarı üzerinden 200 TL dosya ücreti alınacaktır. İşbu dönem içerisinde %0 faiz oranı üzerinden her bir Müşteri'ye maksimum 9.000-TL kredi tesis edilecektir.
  • Taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen velilerin gelir belgeleri ve nüfus cüzdanı ile birlikte Garanti Bankası Şubelerine başvurmaları gerekmektedir.
  • Taksitlendirme Hakkında Bilgi için Garanti Bankası Emek Şubesi Telefon No: (312) 223 09 06 / 223 78 54 / 223 13 75

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

1. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
  2. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez.
  3. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
  4. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

TOBB ETÜ ÖĞRENCİ KONUKEVİ KAYITLARI